Kommande Event:

Proptech Pitch Bar 23 november

Har du ett startup inom proptech, och vill förstå dina potentiella kunder bättre? Då är Proptech Pitch Bar något för dig. Fastighetsägarna Stockholm har 4500 medlemsföretag, som äger och sköter 10 000 lägenheter och tusentals kommersiella lokaler, och nu ger vi startups en möjlighet att både få större förståelse för hur fastighetsbranschen fungerar och personlig feedback på sina pitchar av experter från våra medlemsföretag.

För att alla deltagare ska få ut så mycket som möjligt kommer varje träff att ha ett tema. Först ut den 23 november kommer vi att ordna en Proptech Pitch Bar med tema logistik – det riktar sig alltså till startups som på något sätt jobbar med smidigare leveranser, sista metern, och andra logistiktjänster som riktar sig till hyresgäster eller fastighetsvärdar.

Är du intresserad av att pitcha – eller jobbar du för en fastighetsägare som vill veta mer vad proptechföretag kan och vill vara med och bedöma startup-pitcher? Anmäl dig via formuläret eller genom att skicka ett mejl till proptechstockholm@gmail.com

Vi kommer att ordna Proptech Pitch Bar-event med olika teman två gånger om året, en gång på hösten och en gång på våren.

Proptech PopUp Oktober 2017

I oktober kommer vi att genomföra det första Proptech PopUp, ett event som riktar sig till studenter som är nyfikna på en karriär inom proptech – eller vill ha inspiration till sitt examensarbete – och till företag inom proptech- och fastighetsbranschen som är intresserade av att rekrytera och knyta kontakter med studenter.
Vi inleder kvällen med en spaning om hur digitaliseringen förändrar fastighetsbranschen i grunden, och därefter finns det möjlighet för företag och startups att presentera vilka problem de skulle behöva hjälp med att lösa – det vill säga perfekta ämnen för ett exjobb. Och självklart blir det mingel som avslutning!

Vi återkommer med plats och datum. Håll utkik här på sajten – eller anmäl dig till vår mejllista genom formuläret eller genom att skicka ett mejl till proptechstockholm@gmail.com

Tidigare Event:

Proptech Networking Event 28 juni på Epicenter