Här kommer information om planerade events att publiceras.

Tidigare Event:

Proptech Meetup 23 november

Allt fler fastighetsägare önskar att erbjude digitala servicetjänster så som “on-demand” lagerhantering, matleveranser, hemstädning, bättre logistiklösningar för e-handel till sina hyresgäster. Genom ett plattformspartnerskap kan fastighetsägare erbjuda dessa tjänster genom utbyte av data som hjälper företagen med sin leverans av tjänst.
I höstens Proptech Meetup kommer proptech företag som på något sätt arbetar med smidigare leveranser, sista metern, och andra logistiktjänster som riktar sig till hyresgäster eller fastighetsvärdar presentera sin idé. Du som fastighetsägare kommer få höra bland annat Parakey, Ztorage, Qlock, Instabox och SOS-alarm om hur de kan bidra till er men också vilket värde ni kan tillföra genom att få tillgång till information om er fastighet.
Eftermiddagen inleds med en introduktion om plattformsamarbete och varför Fastighetsägare tror på samverkan runt hemserviectjänster. Vi kommer sedan ha en pitchrunda där varje bolag får 5 min presentation och 5 min frågestund från vår panel. Vi avslutar eftermiddagen med mingel med dryck och snacks.

Tid: kl 15:00 -17.15 den 23 november
Plats: Fastighetsägarnas hus
Anmälan: proptechsthlm@fastighetsagarna.se

Proptech PopUp 9 November 2017

Kom och få inspiration hur du kan ta hjälp av duktiga studenter att göra ett exjobb i din organisation!
Välkommen till det första Proptech PopUp, där du och din organisation att knyta kontakter, ta del av KTH-studenter spännande forskning och inspireras av nya tankar och kompetenser. Vi vill er möjligheten att veta vad ett examensarbete på masternivå skulle kunna innebära och vad det kan bidra med i er organisation.
Vi inleder kvällen med en spaning om hur digitaliseringen förändrar både boendet och branschen i grunden, och därefter finns det möjlighet för dig och ditt företag att presentera vilka problem duskulle behöva hjälp med att lösa – det vill säga perfekta ämnen för ett exjobb. Och självklart blir det mingel som avslutning! Vi bjuder på popcorn, snacks och inspiration. Hoppas att vi ses där!
Vill du som medlemsföretag vara del av att presentera en idé och/eller ha ett bord runt minglet, för enkelt kunna möta studenter, säg till så kan vi boka er plats.
OBS! Ni förbinder er inte till att ta emot exjobbare – det här är ett tillfälle att bättre förstå vad exjobb på KTH går ut på och samtidigt få hjälp till att formulera ett genomförbart förslag. Exjobb skulle kunna utföras hos er under vårterminen 2018.

Tid: kl 17.30-19.00 den 9 november
Plats: KTH OpenLab
Anmälan: proptechsthlm@fastighetsagarna.se

Proptech Networking Event 28 juni på Epicenter