Om oss

PropTech Stockholm är ett initiativ från Fastighetsägarna Stockholm, som syftar till att sammanföra startups inom PropTech med etablerade företag i fastighetsbranschen i Stockholm – våra 4500 medlemmar, med över 10 000 lägenheter och tusentals kontor och handelslokaler. Som branschorganisation har vi en viktig roll i att rusta våra medlemsföretag, stora som små, för den framtid som väntar. Vi ger startups en möjlighet att presentera sin verksamhet här på sajten, men det är de som äger innehållet i sina presentationer. Det innebär att en publicering på sajten inte ska tolkas som en rekommendation från Fastighetsägarna Stockholm.

Vi samarbetar med flera andra aktörer, bl.a. Nordic PropTech, eftersom vi tror att starkare band mellan PropTech-scenen och fastighetsägare skapar bättre förutsättningar för digitala tjänster som bidrar till minskade kostnader, nya intäktsmöjligheter och bättre upplevelser för hyresgäster. Vi är på ständig jakt efter nya samarbeten, så om du har tips får du gärna kontakta oss!

Vår ambition är att löpande återkomma med information, aktiviteter och evenemang här och i våra vanliga kanaler.

Fastighetsägarna Stockholm är en medlems- och branschorganisation som ska ge medlemsnytta till alla medlemmar. Våra medlemmar är de största börsnoterade företagen och kommunägda bostadsföretagen samt enskilda privata fastighetsägare. Med cirka 2 500 bostadsrättsföreningar som medlemmar är vi en av de största organisationerna för bostadsrättsföreningar.